EST. 2002

Nolan N80-8: 2022-es prémium sporttúra sisak a Nolantól

Hat sikeres év után leköszön az utolsó évében is rekord eladást produkáló Nolan N87-es zárt sisak. A 2016-os MCN AWARDS-on az Év legjobb terméke díjat is elnyerő, többszörös tesztgyőztes modellt az új névadási rendszerben az N80-8-ra keresztelt típus váltja, amely két héjméretben a golyóálló plexi alapanyagául szolgáló LEXAN-ból készül és 2XS–3XL méretben elérhető. Fejlesztésekor a sportosság mellett a túrázás során nyújtott maximális kényelem volt a legfontosabb szempont, ezért alapfelszereltségként megkapta a Nolan szabadalmaztatott bélésállító rendszerét (LPC).

A 100%-ban környezetbarát anyagokból készülő, innovatív, hálós, szemüvegkompatibilis Clima Comfort bélése az AirBooster Technology szellőzőrendszerrel együtt maximális komfortérzetet biztosít. A lecsukást egyszerűsítő behúzómechanikával ellátott ultra széles, karcálló plexijét Pinlock páramentes lencsével is felszerelték (kivéve a Special változatot). Az UV 400-as védelmet biztosító beépített VPS-napszemüvege többállásos és egy gombnyomással felcsukható. Az új N80-8 biztonságosságát az új, legmagasabb szintű ECE 22-06 minősítés garantálja és arcpárnái vészhelyzetben egy mozdulattal eltávolíthatók (NERS). A 2022-ben 50 éves Nolan legújabb modellje az alapos tesztelésnek köszönhetően kiváló aerodinamikai tulajdonságú és rendkívül csendes.

N-Com gyári kommunikációs rendszer fogadására is előkészítették és 5 év garancia jár mellé. Húszféle színben/dekorral 90.000 – 108.000 Ft-os áron kapható az EuroMotornál!

 

 

ugrás fel