EST. 2002

Nyerj Yamahákat!

2009. október 25-én Valentino Rossi, Ben Spies és Cal Crutchlow fején landolt a MotoGP, a Superbike és a Supersport világbajnoki korona, így sorrendben. De idén, a 2009-es szezonban nem csak ?k mondhatták el magukról azt, hogy Yamahával nyertek világbajnokságot.

Hiszen példának okáért ott volt például James Stewart, aki 450-es Yamahájával duplán diadalmaskodott: megszerezte az AMA és a világbajnoki supercross-címet, és említhetnénk még Antonio Cairolit is, ugye, aki az MX-GP-n nem talált legy?z?re az idén.

Az iwatai gyár elképeszt?en sikeres 2009-es versenyszezonjának örömére egy 25 országot érint? nemzetközi nyereményjátékot indított.

Hogy részt vehess, mindössze annyi a dolgod, hogy ellátogatsz a Yamaha Hungária weboldalának
‘Triple Champ Competition’ aloldalára, letöltöd a jelentkezési pdf-et, majd kitöltve leadod bármelyik magyar Yamaha kereskedésben 2009. november 30-ig bezárólag.

A Yamaha nyereményjátékának f?nyereménye egy darab Rossi R1 replika…

…egy Ben Spies R1 replika…

…és egy Cal Crutchlow R6.

Egy kis szerencsével december 7-én a te nevedet húzzák majd ki a Yamaha európai központjában, Amszterdamban, és tiéd lesz a három f?nyeremény, a Yamaha Racing által megannyi tuning-alkatrésszel ‘felkészített’ két darab YZF-R1-es (egy Rossi és egy Spies replika), vagy Cal Crutchlow színeiben tündökl? R6-osok egyike.

Vigaszdíjként országonként 100-100 darab 2009-es bajnoki Yamaha-póló is kisorsolásra kerül. Kívánunk sok szerencsét mindenkinek!

ugrás fel