EST. 2002

Nyugodtan motorozni

Induljunk ki abból az alapvetésb?l, hogy motorozni jó, tavasztól ?szig motorozni kell. Sokan vallják ezt. Van, aki motorkerékpáron, van, aki robogón, a lényeg, hogy menet közben érezni lehessen a szabadság üde leheletét.

Motor és motoros. Vas és ember. Melyik a fontosabb, a motoros élete, testi épsége vagy csupán a vas, még ha az oly csillogó is? Ha igazán nyugodtan akarunk motorozni, ez ugye nem lehet kérdés. Nem csak az alattunk guruló kétkerek? szépséget, hanem magunkat is célszer? biztosítani.

Felteszem a kérdést: ki milyen motorosokra szabott biztosításokat ismer? Mert, ugye az kétségtelen, a motoros nem autós, pláne nem gyalogos, ergo másra van szüksége. Van ilyen? Lehet modulokból egyedileg építkezni? Jelentem, van rá esély. Persze, csak akkor, ha beszélgetünk róla. Ha most ideírnám, mit tudok csíp?b?l ajánlani, akkor az mit?l lenne egyedi? Beszélgessünk! Két esély van. Vagy megtaláljuk a megoldást, vagy nem. De legalább megpróbáltuk. Én hiszek abban, hogy mindenkinek, aki nyugodtan akar motorozni, megoldhatjuk ezt a kérdést.

Simon Sándor

+36 30 522 1740 

ugrás fel