EST. 2002

? Királyi Fensége Vilmos herceg és a Ducati 1199 Superleggera

Azt eddig is tudtuk, hogy Vilmosnak van ízlése és azt is, hogy imádja a motorokat.  Azt azonban mi sem gondoltuk hogy, a Ducati a kedvenc márkája és a királyi szív egy Superleggeráért dobog.

Vilmos herceg Ducati  

Kate, ezt látnád!

A herceg a Motorcycle Live di Birmingham rendezvényre látogatott ki. Ahol több márka standját megtekintette. Beszélt a hazai gyártókkal és méltatta teljesítményüket-  ami számokban kifejezve is hatalmas a szigetországban. Az angol gyárak a Triumph, Norton és pár kicsi, akik még maradtak; több mint 80.000 embernek adnak munkát jelenleg is. 

Vilmos herceg Ducati  

Igen fenség mi is ezt választanánk!

Ezt követöen Vilmos meglátogatta a Ducati standját, ahol bemutatták neki az új Ducati Monster 1200-at valamint megtekintette a Diavelt. Majd találkozott Shane Byrne-nal és végül a Ducati szigetországi igazgatójának társaságában ráült a Superleggerára. Sajtóhírek szerint több, mint egy órát töltött a vörösök kiállítási területén és egyértelmüen érz?dött, hogy a Ducati jelenlegi csúcsmodellje a herceg választása.

Vilmos herceg Ducati  

Sajnos már elfogyott, de megnézzük mit tehetünk, Fenséges Úr.

A Ducati biztosan felkinálna egyet a Királyi családnak és Vilmosnak, hiszen ez még számukra is nagy megtiszteltetés – az egyetlen gond csak az, hogy információink szerint már elfogyott az 500 darabos készlet. Ki tudja hátha most kivételt tesznek és még egyszer újra inditják a gyártást még ha csak egy modell erejéig is.

ugrás fel