EST. 2002

Okostelefon kárbejelentő

Már letölthető az applikáció amivel telefonon is megoldható a kárbejelentés, így végre a múlté lesz a hol vegyünk és mivel töltsük ki a kék-sárga papírt az út szélén szindróma. A MABISZ 13 tagbiztosítója fogott össze és alakította ki az új alkalmazást, ami egyaránt elérhető iOs és Android eszközökre. Az összesen 40 MB tárhelyet foglaló app akár a balesethelyszínén is letölthető.

A folyamatot elvégezhetjük egy vagy két telefonon is, mindkét fél PDF formátumban kap másolatot az elkészült nyomtatványról, amit a rendszer automatikusan továbbít a biztosítok felé is. A MABISZ tájékoztatása kiemeli, hogy az alkalmazással csökkenhet a hiányosan kitöltött kárbejelentők száma, mivel a rendszer nem fogad el hiányosan kitöltött adatlapot.  Ahogy az is pozitív eredmény lehet ha nem kell egy koccanás miatt órákat állni a dugóban, mert a feleknél nincs nyomtatvány.

Mi motorosok pedig minden szempontból csak jól jártunk, nem ázik el, nem lesz tőle kétszer akkora a forgalmi és még tollat sem kell tartani a szerszámkészletben :).

ugrás fel