EST. 2002

Parkolási gondjaid vannak?

Parkolni mindig nehéz! Kevés a hely, szeretnénk látni a motorunkat vagy közterületen parkolni de teljes biztonságérzet mellett.

Most mindenre segítünk megoldást találni. Az első szinte elérhetetlen de azért ne menjünk el mellette szó nélkül mert lehet ez a jövő. Bár itt autóval mutatják be mi motorral is tökéletesen eltudjuk képzelni.

A második és harmadik megoldás családi házak tulajdonosainak kínálnak ötletes megoldásokat. Az első drágább és bár összeköttetésben van a lift egy mélygarázzsal szerintünk akár anélkül is teljesen használható ötlet.

A második videó, igazi csemege. Régóta forog már a neten és egyszerűségében rejlik az ereje. Szinte bármilyen kis helyre oda lehet rakni és ha biztonságos a környék akkor az udvarunkon belül tökéletes helyen lehet a motor. Mi egyébként egy társasház oldalánál is el tudjuk képzelni, esetleg rá lehet tenni egy matricát, hogy vigyázz nagy feszültség!

Az utolsó videó pedig olyan megoldást kínál amit közterületeken tudnánk élvezni. Ki ne aggodna motorja miatt mikor leparkol vele a városban egy utca sarkon. Itt teljes a biztonság, az automata a motort csak annak hozza le aki ismeri a kódot. Ráadásul a parkoló és a környéke is be van kamerázva.

ugrás fel