EST. 2002

Piaggio X8 250

Utascipelés

Megkértem Czene Melindát (Playmate modell), hogy jöjjön el egy körre és mondjon róla véleményt. Egy napos motorozás után sem nagyon akart róla leszállni. Csak abba tudott belekötni, hogy egy kicsit rövid az ülés hátsó része és egy-két bukkanónál a kapaszkodó kemény része nekiüt?dik a csinos kis hátsójának.

Hát igen, ezt erre találták ki. Bátran el lehet vele menni egy romantikus kirándulásra, és a kiválasztott hölgyemény biztos nem fogja kiverni a hisztit a kényelmetlenség miatt. Inkább másra koncentrál majd.

Az én drága kis párom meg úgy ült rajta, hogy a lábait az ölemben összekulcsolta és közben hátulról teljesen rám tapadt. Már csak ezért is érdemes volt kipróbálni, mert így még senki nem ült mögöttem.

Összegzés

Az el?z? bekezdésekb?l azt hiszem kiderült, hogy nekem mennyire tetszik, de ti akik olvassátok a tesztjeimet tudjátok, hogy szeretem a robogókat.

Ebben mégis az tetszett a legjobban, hogy nagy méretei ellenére igen könnyedén irányítható, elegend? teljesítménnyel rendelkez?, mindennapos használatra alkalmas, nem túl drága motorral volt dolgom.

Én tartanék egy ilyet a garázsomban, ha tehetném!

És ez sem mellékes:

Piaggio X8 M?szaki adatok

Berik bukósisak a Superzone üzletben, a Duna Plázában!

Dainese a Karasnában a Váci úton! www.karasna.hu

Benk? Zsolt

ugrás fel