EST. 2002

Pirelli naptár 2015 – az els? backstage fotók

Készül a világ egyik leghíresebb naptárának 2015-ös kiadása. A Pirelli naptára 1964-es els? megjelenése óta a benne szerepl? n?k szépségér?l és visszafogott stílusáról vált híressé, akik mindig szexi, ugyanakkor visszafogott pózokban mutatják meg a n?i test szépségét.

A novemberben megjelen? 2015-ös kiadás középpontjában a latex áll, és újdonság, hogy els? alkalommal lesz látható teltebb modell is a naptár lapjain.

A backstage fotókat Marc Regas készítette, míg a naptár vizuális koncepciója Carine Roitfeld stylist, valamint Steven Meisel art director és fotós munkája. Utóbbi az egyik legkeresettebb fényképész a szakmában, olyan márkákkal dolgozik együtt, mint a Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli, Prada, Valentino vagy a Versace.

A naptárban látható hölgyek tekintetében is igen exkluzív a névsor: Adriana Lima, Isabeli Fontana, Carolyn Murphy, Karen Elson, Raquel Zimmermann, Natalia Vodianova, Cameron Russell, Sasha Luss, Anna Ewers, Joan Smalls és Gigi Hadid mellett a naptár történetében el?ször megjelenik egy teltebb modell is, Candice Huffine.

Fotók: yahoo.com

ugrás fel