EST. 2002

PlayBike: egy kör a nappaliban?

A neve PlayBike és nem más, mint egy Sony Playstation 2-vel kompatibilis versenymotor-szimulátor. Kivitelezését és beállítását a francia Reflex végezte profi pilóták közrem?ködésével: a berendezés egy valóságos motort mintáz, poliészter nyereggel és tankkal, acél kormányfelfogatással, Domino gáz- és fékkarokkal, kormánygátlóval.

A gyártó szerint a gázadásokra nagyon pontosan reagál a szerkezet. A félkormányok egy vízszintes tengelyen fordulnak el és valóban vibrálnak, a virtuális sebességnek és vezetési helyzetnek megfelel?en. A nyereg alá hangrendszer építhet? be, ami a motorblokk hangját és rezgéseit adja vissza a felhasználónak és jobb esetben csak neki, a szomszédoknak pedig nem. Egy szó mint száz, a gyártó hirdetménye alapján igazi pályamotoros életérzést és er?lködést élhetünk át a nappaliszobában.

Mindennek persze ára van, ami pestiesen szólva elég pipec: 2.250 euró a pontosság kedvéért. Az audió-rendszer felára 267 euró, a váltó bele további 325. Cserébe viszont aligha esik el vele az ember és köntösben, strandpapucsban is lehet rajta torzulni. A PlayBike használata 14 éven aluliak számára tilos.

További információk itt.

ugrás fel