EST. 2002

Pontszerzéssel zárta Sebestyén Peti a barcelonai hétvégét!

A 15. helyen, pontszerzéssel fejezte be a  HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. versenyző Sebestyén Peti a vasárnapi napot. A szombati esős verseny után, vasárnap napsütés és száraz körülmények fogadták a mezőnyt. Sebestyén Peti a startot követő káoszban hátra csúszott egészen a 19. helyig, ahonnan aztán a verseny második felében sikerült felzárkóznia.

2021 FIM Superbike World Championship, Round 08, WorldSSP, Barcelona, Catalunya, September 16-19, 2021, Yamaha

A hármas sorozat első állomása felemás érzésekkel zárult. Az esős körülményeket szombaton sikerült viszonylag simán egy 9. hellyel lehozni, vasárnap azonban nem volt meg a megfelelő versenytempó a magyar motoros számára.

2021 FIM Superbike World Championship, Round 08, WorldSSP, Barcelona, Catalunya, September 16-19, 2021, Yamaha

„Megint egy nehéz versenyen vagyunk túl, a rajt elég kaotikus volt, sajnos ott nagyon hátra estem és nem tudtam időben átverekedni magam a többieken. Nem vagyok elégedett, mert pénteken még sokkal biztatóbbak voltak az adatok, szombaton esős verseny volt, vasárnapra pedig valahogy nem sikerült előre lépnünk, ezért nem volt túl jó versenyem. A csapat jól dolgozott, keressük a megoldást, én leszek a legboldogabb, hogyha végre újra tudok majd stabilan és gyorsan menni, mert nem a pontszerzésért szeretnék harcolni, hanem az élmezőnyhöz felzárkózni.” – összegzett a HUMDA pilótája.

Nincs megállás, jövőhéten már Jerezben gurul pályára a Superbike VB mezőnye.

ugrás fel