EST. 2002

Pro-Bolt nyereményjáték

Az X-Bike és a [motorinfo.hu] közös nyereményjátékának novemberi, második fordulóján Dani nev? kedves olvasónkat és RS125-ös Apriliáját örvendeztethettük meg egy új Goodridge fém fékcs? szettel. A játék utolsó felvonásában egy Pro-Bolt vásárlási utalványt sorsolunk ki.

Az e-havi nyeremény, amiért ringbe szállhattok, egy 25.000 forint érték? Pro-Bolt vásárlási utalvány lesz. A brit gyártó szortimentjében megannyi alumínium, ergal, acél és titániumból készített csavar, anya, gyorszár, gyorsrögzít?, és még rengeteg egyéb rögzít?-miegymás található, a szerencsés nyertes választásán múlik majd, hogy milyen motorhoz, és milyen terméket választ.

Yamaha YZF-R1 fel-Pro-Bolt-olva…

Az alább olvasható három kérdés általad helyesnek vélt válaszát jöv? hétf? (december 21.) délig küldd el az info@x-bike.hu címre, a helyes megfejtést beküld?k közül az X-Bike még aznap kisorsolja a nyertest, így a szerencsés megfejt? vadonatúj csavarszettje (vagy huszonötezer forint értékig bármi, ami Pro-Bolt) még a karácsonyfa alá is beférhet.

Pro-Bolt Nyereményjáték 2009 – A kérdések

1. Melyik csapat használja a Pro-Bolt termékeit?

A: Ten Kate Honda
B: AC Milan
C: Magyar Vízilabda válogatott
D: Chicago Bulls

2. Mib?l nem készít csavarokat a Pro-Bolt?

A: Titánium
B: Alumínium
C: Rozsdamentes acél
D: M?anyag

3. Melyik nem Pro-Bolt termék?

A: Bukógombák
B: Anyák
C: Gyorszárak
D: Csavarok

Tehát a helyesnek vélt válaszok bet?jét küldd az info@x-bike.hu címre december 21. délig! Él? email címet használj, hiszen azon fognak értesíteni, ha nyertél. A sorsolás eredményét keressétek a [motorinfo.hu]-n! Mindenkinek sok szerencsét!

ugrás fel