EST. 2002

Egy különleges Grom oldalkocsi története

Tyler Haynes 2011-ben alapította az Industrial Moto nevű műhelyét az egyesült államokbeli Virginiában. Nemrégiben azért került reflektor fénybe, mert készített egy praktikus és profi oldalkocsit az amúgy is őrülten király Honda Gromhoz, Grom Utility Sidecar néven ami annyira népszerű lett, hogy jelenleg is várólistán vannak a megrendelők. Ime a haszon oldal kocsi:

Miután nagyon ment a GUS oldalkocsi egy  Chirs nevű motovlogger kereste meg Tylert azzal a kérdéssel, hogy tudna e, egy biztonságos oldalkocsit készíteni a Gromjához amivel furikázhatná Nicekt, a kisöcsét akinek Angelman Szindrómája van (innen az Angel Project név). Ez egy veleszületett genetikai rendellenesség, aminek a következménye, hogy Nick nem tud járni és beszélni.

Tyler a jó ügy érdekében félre tolta megannyi munkáját és nekilátott a különleges oldalkocsi elkészítésesnek ráadásul a hír hallatán Chris motovlogjának követői GoFoundMe-n három nap alatt összedobták a projekt költségeit.

A saját lengéscsillapítóval szerelt oldakocsiba verseny autó ülést pattintott, 5 pontos biztonsági övvel, profi hegesztési munkával biztonságos bukó keretet készített köré és még arra is figyelt hogy színben passzoljon a Gromhoz és Chris Youtube csatornájához.  Végezetül megajándékozta Christ és Nicket egy pár Scott markolattal és egy trió Kenda K671 sport gumival.

A végeredmény fantasztikus látvány, minőségi munka és tervezés, de ami igazán boldoggát teszi az embert az az alábbi videón látható folyamatos és önfeledt mosoly az utas, Nick arcán.

Via: Bike Exif

ugrás fel