EST. 2002

Ramon AXO-ra vált

A motokrossz világbajnokság MX1-es kategóriájában versenyz? belga Steve Ramon az AXO ruházatát használja a 2007-es idényben – jelentették be a felek a kontraktus aláírását követ?en.

„Világbajnok akarok lenni! Tudom, hogy nem lesz könny?, hiszen a srácok tudásuk legjavát fogják nyújtani 2007-ben is, de ez nem riaszt el. Az AXO világszerte ismert márka, több évtizedes motokrossz tapasztalattal: kiegészít?ik és felszereléseik ötvözik a komfortot és a maximális védelmet, ami agresszív küllemmel párosul. Elégedett vagyok a cég 2007-es modelljeivel, azt tervezem, hogy a motokrossz világ élére juttatom ?ket” – nyilatkozta Ramon.

A kényelem az els? számú szempont Ramon számára…

„Büszkeséggel tölt el minket, hogy egy ilyen tehetséges motorozott csatlakozott hozzánk. Biztos vagyok benne, hogy sok éves tapasztalatát mi is kamatoztatni tudjuk termékeink fejlesztésében. Már alig várjuk Mantovát, amivel a 2007-es szezont megnyitjuk…sok szerencsét Steve!” – tette hozzá Valentina Zago, az AXO elnöke.

„The Bomb” Ramon tavaly az összetett harmadik helyén végezett a Geboers Suzukin Stefan Everts és csapattársa, Kevin Strijbos mögött. Emellett egy pole pozíció, nyolc dobogós finis, 22 élen töltött kör és egy körrekord f?z?dik a 27 éves belga 2006-os teljesítményéhez.

…de a sítlusos design is jó pont a belga krosszosnál

A motorinfo.hu ajánlata: ha Te is az AXO legújabb felszerelésiben szeretnéd nyomni, akkor a Superpole üzletet ajánljuk figyelmedbe, ahol a 2006-os modellekhez 25 %-kal olcsóbban juthatsz hozzá.

ugrás fel