EST. 2002

Rizi a leggyorsabb

A GSX-R Európa Kupa egyetlen Magyar indulója, Rizmayer Gábor bemutatkozott Spanyolországban a Valenciai versenypályán. Az első tesztnapon, egy héttel a futam előtt nem talált legyőzőre.

Az időjárás nem kedvezett a versenyzőknek, a pálya a rengeteg esőtől folyamatosan nedves volt. Gábort, aki a Magyar Suzuki ZRT. támogatásával a  King Road színeiben képviseli hazánkat a kupasorozaton, egy pillanatig sem zavarta, hiszen remek időket produkált.

Rizit kérdeztük a tesztről:
 
"Nagyon pozitívan értékelem az edzéseket. Most volt először lehetőségem kipróbálni az új Pirelli gumiabroncsokat, amelyekkel a GSX-R Európa Kupán fogok versenyezni. Meglepően jó időket motoroztam, hiszen nem találtam legyőzőre. Ami a gumik stabilitásának és jó kontrolálhatóságának is köszönhető volt. Egyszer sikerült egy nagyot hibáznom, estem egyet, de szerencsére nem történt nagyobb baj. A motorom is és én is sértetlenül megúsztuk a balesetet. Az időjárási körülmények nem a legjobbak, két napig folyamatosan esett az eső, reménykedem benne, hogy javulni fog, és a versenyen minden tökéletes lesz. A technikai háttér adott, hiszen a Magyar Suzuki ZRT. a King Road és a Pirelli, mindenben a segítségemre van. Nagyon várom a versenyt. Nagyon fontosnak tartom, hogy már az első futamon jól szerepeljek. Az első tízbe várom magam, április 15. Valenciában."

Team Suzuki

ugrás fel