EST. 2002

Rizi negyedik!

Rizmayer szenzációs kezdéssel mutatkozott be a Valenciai versenypályán. Az időjárás megpróbálta megzavarni a Suzuki King Road támogatottját, de szerencsére nem sikerült neki.

Szabó Attila a csapat vezetője így kommentálta Rizi teljesítményét:
"Amennyiben holnap lenne a verseny az első sorból rajtolna, de mint tudjuk még hátra van a második qualifikációs edzés. Szenzációsan kezdett, úgy gondolom az eredménye több mint bíztató. A verseny előtt egy borzasztó bizonytalanság volt bennünk, hiszen eddig még nem volt tapasztalatunk. Az eső nem kedvezett, jobban örültem volna egy száraz pályás edzésnek, mivel remélhetőleg többször fogunk száraz pályán versenyezni. Óriási dolog, hogy elsőre ott van az első négyben. Jó érzés látni azt a kellemes fogadtatást, amit az egész Suzuki Kupás család mutatott az edzés után. Egyre több olyan Kelet európai versenyző van, akik komoly eredményt érnek el a motorversenyzés bármely területén. Az látszik igazolódni, hogy a magyarországi GSX-R kupasorozat, amelyet tavaly hívtunk életre, olyan nívós, hogy ebbe az erős nemzetközi mezőnyben is helyt tud állni a tavalyi sorozat győztese. Remélem, ezt fogja alátámasztani a második edzés, és a végeredmény is. Szombat este reméljük, nem csak az edzés IDŐ derül ki."

Gábort is beszédes kedvében találtuk:
"Az első benyomás nagyon fontos akkor is, ha szárazon vagy vízen megyünk. A kockázat is nagy volt éppen ezért nem akartam rizikózni. Szerettem volna tapasztalatot szerezni, és minél több időt motorozással tölteni. Nagyon bíztató ez az eredmény, nem szeretném elbízni magam, de szerintem még többre vagyok képes. Az biztos, hogy vannak még tartalékaim. Tudom, ha szükségem volna még egy kis pluszra, azt honnan tudnám előteremteni. Nagyon várom a második edzést, kíváncsi vagyok a pályára és az ellenfeleimre száraz időben is."

Team Suzuki

ugrás fel