EST. 2002

Robbie Maddisonnak nem kellenek hidak

A motoros távolugrás korábbi világcsúcstartója, Robbie Madison ismét villant. A korinthoszi-csatornát ugorhatta meg a Red Bull jóvoltából. A misszió látványosabbra nem is sikeredhetett volna, de a 85 láb hosszú repül?út valószín?leg meg sem kottyant a krosszcsillagnak.

120 km/órás sebességgel hagyta el a speciális eldobót Maddo, lendülete könnyedén átreptette a 95 méteres mélység felett… ‘A korinthoszi-csatorna megugrását nem hagyhattam ki – nyilatkozta Maddison a sikeres landolás után – de nem is annyira a táv, sokkal inkább a mélységt?l való félelmem leküzdése vonzott. Az életben ahhoz, hogy el?rébb jussunk, kockázatokat kell vállalni, én ezt vallom, és úgy érzem, a csatorna leküzdése több volt számomra egy szimpla, és nem is olyan nagy ugrásnál… Persze, hogy izgultam, de nem hagytam hogy befolyásoljanak érzelmeim, hiszen tudtam, csak egyszer próbálhatom meg!’

A görög kiruccanás után Robbie ‘Maddo’ Maddison nem áll le, utazik Mexikóba, a Red Bull X-Fighters 2010 Tour következ? állomására, amelyet Mexikóváros Plaza de Toros csarnokában tartanak április 16-án.

ugrás fel