EST. 2002

Rossi a Ricardo Tormón térhet vissza novemberben.

Az olasz versenyzőnek hazájának szabályait figyelembe véve, 10 napot kell elszigetelésben tölteni. A kilencszeres világbajnok október 15-én adott pozitív koronavírus tesztet, így október 25-ig elszigetelten helyen kell tartózkodnia.

Persze nem a világ egyik legnagyobb motorosáról lenne szó ha azonnal nem repültek volna fel magánéleti pletykák. A népszerű versenyző állítólag részt vett barátnője születésnapi partiján mielőtt pozitív eredményt adott volna Covid-19-re.

 

View this post on Instagram

 

Friday mood 🌈 In Romantica Bikini #FSNXENVIDIAME @envidiame_official

A post shared by FRANCESCA SOFIA NOVELLO (@francescasofianovello) on


A Marca spanyol hírforrás úgy tudja, Rossi magángéppel repült Franciaországba, hogy részt vegyen barátnője Francesca Sofia Novello 27. születésnapján.

Külön érdekessége az ügynek, hogy Espargaro keményen beleszállt egy nyilatkozattal vetélytársába. Hangsúlyozta, hogy mindenkinek saját felelőssége, hogy felmérje a felmerülő kockázatot. Aki pedig versenyezni akar, nem mehet születésnapokra.

Közben a gyári Yamaha csapat közölte, nem pótolják Rossit a következő futamon. Az egyébként is nehéz pandémiai helyzetben nem akarják a csapatot további kockázatoknak kitenni. Inkább teljes erővel Maverick Vinalesre koncentrálnak.

Nyitókép: motociclismo.it

ugrás fel