EST. 2002

Rossi és Dovi együtt a Koronavírus ellen

Olaszországban hatalmas gondot jelent a koronavírus-járvány, helyzet napról napra rosszabb. Már a teljes országot lezárták és az olasz kormány most mindenkit arra kér, hogy ne induljanak el hazájukba.

Ezekben az időkben kiemelten fontos, hogy a pánikot is kezelni lehessen, ezért a Sportminisztérium már indított egy kampányt az otthon élek hashtag alatt. Most egy második, szintén a közösségi médiában megjelent kampányban már Olaszország kiemelt sportolói közvetítik #DistantiMaUniti üzenetet.

A pszichológiai támogatása társadalomnak ilyenkor nagyon fontos, ahogy az üzenet is, melynek legegyszerűbb fordítása a „távol de együtt” lehetne. Most az elsődleges cél, hogy lassítani tudják a vírus rohamos terjedését, ami egészségügyi ellátó rendszer kapacitása miatt is szükséges.Ezért arra kértek minden lakost, hogy tartsák meg az egyméteres távolságot kávézókban és közösségi terekben.

A kampányban részt vesznek: Valentino Rossi, Andrea Dovizioso, Tony Cairoli, Kiara Fontanesi, Fabbio Fognini és még sokan mások

ugrás fel