EST. 2002

Rossi interjúja Pavarottival

Valentino Rossi új szerepkörben: a riporterében. A hétszeres világbajnok motorversenyz? nem kisebb egyéniséggel készített exkluzív riportot a Rolling Stone cím? olasz magazin számára, mint Luciano Pavarottival. A téma legf?képpen a tenor egykori rock-pályája volt, de persze szóba kerültek a motorok is a fagyos helyszínen: a beszélgetésre ugyanis a modenai hegyekben, mínusz tizenöt fokos hidegben került sor. Kiderült, hogy Pavarottinak, mint minden tisztességes taljánnak, volt kétkerek?je: egy kis Guzzival közlekedett.

Rossi: ‘Mi a rock?’

Pavarotti: ‘A rock az, hogy megpróbálod megvalósítani az álmaidat, hogy elindulsz egy cél felé, miközben tiszteletben tartasz mindenkit magad körül. Az pedig a hard rock, hogy önmagad maradj, miután megvalósítottad az álmot.’

 

Az interjú ötletgazdája természetesen a sportoló volt. Rossi egyebek mellett felderítette, hogy az énekes azért nem szokott síelni, mert egyszer már okozott lavinát. Pavarotti mester szokta nézni a MotoGP-t, de a háta beleborsózik, és ha újraélhetné az életét, mindent ugyanúgy csinálna – csak kevesebbet enne.

 

ugrás fel