EST. 2002

Rossi új motoron!

A Fiat Yamaha drukkerek szíve lelassulhat, nem kell megijedni, nincs veszélyben a Doktor-M1 páros, Rossi szerz?dése is él és virul, mindössze viccelni szerettünk volna egy picit. Amit, tudjuk, értetek, de nem szerettek.

Simon Booth, a Kiddimotók feltalálója és gyártója miatt eregetünk ilyen fergeteges humorrózsákat ma, aki a Donington Parkban egy Barry Sheene replika, fa Kiddimoto gyermekmotort ajándékozott a nyolcszoros GP-világbajnoknak, elismerése és rajongása jeléül.

A Heron Texaco Suzuki színeiben és a Sheene-védjegynek számító 7-es rajtszámban tetszelg?, nyírfából készül? kölökmotor superbike-nak Rossi természetesen nagyon örült, és ó te édes élet, vajon hány n? ajánlkozna fel azonnal szó nélkül Rossinak, hogy segítségével egy gyermeket is készítsenek rá gyorsan, közösen.

A Kiddimotókról írtunk már korábban, újdonságként azonban meg kell említenünk az új Scootert és Choppert – így lett teljes a stíluskínálat a Scrambler és Superbike után. A robogó és chopper számtalan színben készül a pinkt?l a feketéig, kiskereskedelmi áruk pedig továbbra is 35.900 forint.

Forgalmazza a


DanGer Bikes

1133 Budapest, Tisza u. 18. (Heged?s Gyula-Tisza u. sarka)
Telefon: +36-205-DAN-GER (+36-205-326-437)
www.danger.hu

ugrás fel