EST. 2002

Rossz id?: Biaggiék két napig semmit nem tudtak csinálni Misanóban

A munka szempontjából teljesen fölöslegesen utazott el az Aprilia Superbike csapata a misanói pályára: semmit sem csinálhattak – beszélgetésen és römizésen kívül – , mert a helyszínen szinte állandó jelleggel esett az es?, a köd pedig fel sem szállt.

Max Biaggi és az új szerzemény, Leon Camier teljes passzivitásba süllyedtek így, egyedül a BSB-bajnok tudott menni egy keveset a motorral még a nyitónapon. Az egyedüli legény a gáton Alex Hoffman volt, aki tesztpilótai min?ségben segíti a noaleiek munkáját. A német mintegy negyven kört abszolvált, és ezek közül csak néhányat slick gumikkal.

Az Aprilia és Max Biaggi els? futamgy?zelme is megszületett az idén: a helyszín Brno

Az Aprilia bemutatkozó éve abszolút sikeresnek értékelhet? a Superbike világbajnokságban, az elvárásokat teljesítették, a motor versenyképesnek bizonyult és ugyan nem minden pályán, de versenyben volt a jó helyezésekért. Nagyon sokat várnak a 2010-es évt?l, emiatt lett volna fontos haladéktalanul elkezdeni (folytatni) a tesztmunkát – Misanóban az id?járás ezt megakadályozta. Valenciában, december 9-10. között lesz módja tényleg motorozni az olasz-angol párosnak.

ugrás fel