EST. 2002

Rugóstag mellé karóra

Az Öhlins MotoGP-Replika Paketjének tartalma egy TTX 36 Limited Edition rugóstag, és egy gyönyör? Kronográf karóra.

A svédek hosszú évek óta a Moto Grand Prix versenycsapatainak f? futóm? beszállítói – ennek megünneplésére korlátozott darabszámban piacra dobták TTX 36-jel? csúcskategóriás rugóstagjuk MotoGP replika változatát.

Az egyedi alkatrészekkel felszerelt rugóstag nyomó és húzófokozati csillapításának szelepeit alumíniumból készítik, akárcsak a verseny-spec rugóstagokban, míg a hidraulikus rugóel?feszítés m?anyag állítógombját egy mart és eloxált alumínium gombra cserélték.

A TTX 36 LE (mint Limited Edition) csak azoknak a gyártóknak a csúcs sportmotorjához kapható, amelyeknek MotoGP versenycsapatait az Öhlins látja el futóm?vekkel: a Ducati, a Kawasaki, a Suzuki és a Yamaha ezres superbike-jaihoz vásárolt Öhlins mellé pedig megkapjuk ezt a gusztusos Citizen karórát, ajándékba.

Mindegyik rugóstagon felmatricázva megtaláljuk az éppen aktuális motortípushoz ajánlott optimális beállítási értékeket, az állítgatáshoz szükséges hexagon csavarhúzó-szettet logós dobozkában kapjuk.

Az Öhlins MotoGP Replika Paket 100 példányban készül motortípusonként (Ducati 1098/1198, Kawa ZX-10R, Suzuki GSX-R1000 és Yamaha R1), az ára 1615 euró körül lesz.

ugrás fel