EST. 2002

S 1000 RR, a háziasszonyok álma

A Calgonit számára 2010. januárjában forgatott tévé szpotot most egy másik kameraállásból is láthatjuk, ahol kiderül, hogy a terít?t lerántó szuper er? valójában egy BMW S 1000 RR volt.

A lenti reklám több szempontból is zseniális. Például egyszerre alkalmas négy egymástól teljesen eltér? termék népszer?sítésére (mosószer, mosogatótabletta, motorkerékpár és hangár) valamint fókuszcsoportja is hatalmas, hiszen egyszerre szólítja meg a háziasszonyokat és a motorkerékpár-szimpatizánsokat.

Lehet rajta vitatkozni, hogy a videó igazi-e, de ez nem érdekes. Alapos elemzés után egyébként (megnéztük vagy kétszer) kijelentjük, akár igazi is lehet.

Sokkal fontosabb kérdés ennél az, hogy ez az egész mire és miért jó? Ez lenne egy német számára a humor? Netán ez lenne a leglátványosabb módja egy BMW S 1000 RR 2,9 másodperces gyorsulásának megjelenítésére? Talán nem, nem tudjuk, egy viszont biztos: az ötletgazda reklámszakember nyilvánvalóan mosogatótabletta reklámokon edz?dött, és már nagyon ráférne minimum egy kéthetes szabi…

ugrás fel