EST. 2002

SBK: íme a Crescent GSX-R-e

A Superbike ausztráliai tesztelése – majd természetesen a világbajnoki szezonnyitó Phillip Islanden – egyre közeledik, és sorra mutatkoznak be a csapatok, motorok. Most a Crescent Suzuki – Paul Denning együttes viszi majd a hamamatsui gyári színeket az idei kiírásban.

Új szponzor (a londoni Fixi befektetési vállalat – a Gixerek idomzatát nem teríti ugyan be, de a csapat hivatalos nevében szerepel: Crescent Fixi Suzuki Team) és régi-új versenyz?k (John Hopkins és Leon Camier). Eközben maga a GSX-R, ahogyan az a napokban világhálóra került kémfotón már látszott, a klasszikus fehér-kék-azúrkék színekben pompázik.

Paul Denningé a szó: „A csapat remek munkát végzett a motor felkészítésével, nagy gondot fordítottunk minden részletre. Úgy gondolom, hogy ez lesz a valaha pályára lépett GSX-R-ek közül a leger?sebb. A Yoshimura is kitett magáért a fejlesztésekkel, mindennel készen leszünk a Phillip Island-i bemutatkozásra. John és Leon mindketten nagyon motiváltak, mindent megteszünk, hogy tudásunknak megfelel?en versenyezzünk idén.”

ugrás fel