EST. 2002

Segítsünk Melindának

Petőfibánya – Tompán koppannak az esőcseppek az ablak párkányán. György Melinda (24) fejét a hang irányába fordítja. Ám nem tudni, a lány érzékel-e bármit is a külvilágból. Melinda egy szörnyű motorbaleset után tizenhét hónapja éber kómában fekszik. Ma már otthon van, otthon ápolja az édesanyja. Nem, nem teher ez neki, hisz ezt vállalta és teszi, ameddig csak kell. A munkahelye megszűnt, felmondtak neki, szerencsére augusztusban nyugdíjba megy, addig már csak pár hónap. A legfontosabb azonban az, hogy Melinda felépüljön, legalábbis elinduljon a felépülés útján.

Az édesanya – teljesen természetes módon – mindent megpróbál elkövetni azért, hogy lányát "visszahozzák" a kómából, ezért minden követ meg is mozgat, viszont csupán az akaratereje kevésnek bizonyul, mert pénz is kell minden kezeléshez, ráadásul nem is kevés… Ezért néhányan a Csajokamotoron.hu fórumából úgy gondoltuk, hogy megpróbálunk segítő kezet nyújtani Melinda édesanyjának ezekben a nehéz időkben, hiszen ő már eddig is megvívta a maga csatáját. A tavaszi rendezvények szervezőivel egyeztetve lehetőséget kaptunk arra, hogy adománygyűjtést végezzünk az alábbi időpontokban és helyszíneken.

A Zárónap programja

Május 13. (vasárnap) Esztergom, Gran Camping

14.00 – Zuzu Petals zenekar

15.00 – Nemcsak Berry zenekar

16.30 – Stunt Show
(ERDŐS CSABA többszörös drag bike, streetfighter és enduro bajnok)

17.30- Adománygyűjtési akció zárása, Melinda édesanyjának az adomány átadás

18.00 – Soundtrack zenekar

Közben Szász György háromszoros szkander világbajnok, hétszeres európabajnok SZKANDERVERSENYT HIRDET, melyre nevezni a helyszínen lehet!

A belépés ingyenes!
A helyszínen lévő adománygyűjtő dobozokban mindenki lehetőségéhez mérten járulhat hozzá a kezdeményezéshez.

A Csajok a motoron Melindáért adománygyűjtés zárónapja május 13-án lesz Esztergomban, a Gran Campingben , ahol a Nemcsak Berry, a Soundtrack és a Zuzu Petals élő zenéjével, pici finom meleg étellel, hűs üdítővel, valamint Erdős Csaba stunt show-jával várjuk az addigi és új adományozókat, valamint átadjuk Melinda édesanyjának az összegyűjtött pénzt. Kérünk, légy Te is részese Melinda gyógyulásának, nyújts segítő kezet Melinda édesanyjának!!!

Melinda édesanyjának mottója:
"Te vagy, akinek életet adtam,
És te vagy, akitől életet kaptam.
Te vagy, akiért érdemes az élet,
És ha küzdenem kell, akkor se félek."

ugrás fel