EST. 2002

SHIMA HydroCool hűtőmellény- Hűtsd le magad!

Ez az egyszerű, de nagyszerű technológián alapuló kiegészítő azonnali felfrissülést nyújt a legnagyobb nyári hőségben is.

Nincs is jobb, mint a nyári forróságban a kellemesen hűsítő menetszelet érezni a kabát alatt. Mit szólnál, ha azt mondanánk, van valami, ami rásegít erre? A kiváló minőségű és ár-érték arányú motoros termékeiről ismert lengyel Shima nemrégiben piacra dobott egy újdonságot, mely amilyen egyszerű metóduson alapul, olyan jól működik!

A MotorOázis üzletében kapható HYDROCOOL egy könnyed, egyszerűen használható hűtőmellény. Előkészítése nem igényel semmilyen különös eljárást: csak áztasd vízbe 3 percre, gyengéden csavard ki, hogy a felesleges folyadék távozzon, majd élvezd a hűsítő hatást 6-8 óráig!

Működési mechanizmusa az innovatív HyperKewl™ technológián alapul, melynek köszönhetően a mellény magába szívja, majd lassan párologtatja a vizet. A víz közvetlenül a HyperKewl™ anyagba szívódik, mely a vízálló belső bélés és a szellőző külső réteg között található. Mikor a menetszél átfújja a ruhadarabot, a természetes kipárolgás kellemes hűsítő hatást eredményez.

A mellény elöl cipzárral záródik, valamint az ún. EvoLink rendszernek köszönhetően könnyedén összekapcsolható a Shima kabátokkal. XS-XXL méretig érhető el fekete színben, fazonja slim, azaz testhezálló.

A Shima Hydrocool már kapható a MotorOázis üzletében!

 

 

 

ugrás fel