EST. 2002

Stefan Everts: egy DVD és egy könyv

Karakterekbe zárva

Stefan Everts nem csak egy név. Az elmúlt 15 évben ő volt a motokrossz. Legendás pályafutásának legszebb mozzanatait most egybe gyűjtötte Jürgen Schrooten and Christophe Vandegoor. Az írópáros 276 oldalon keresztül taglalja Everts karrierjét kezdve gyerekkorától, az utolsó nagydíjgyőzelméig bezárólag. Több éves kutatómunka és megannyi interjú adta az alapot az életrajzi könyvhöz. A főszereplő őszintén beszél szintén világbajnok édesapjáról, legnagyobb ellenfeleiről, köztük Ricky Carmichaelről is, valamint a sportról mely halhatatlanná tette. Az angol fordítást Stefan Peatownak köszönhetjük.

A könyv október 15-én kerül a boltokba, de a www.stairwaytoglory.com vagy az www.s72.com oldalon már most megrendelhető 24,50 Euróért.

Jeremy McGrath nyomdokain

Ki ne szeretne a legjobbtól tanulni? Most ez bárkinek megadatik. Nem kell mást tenni, csak mevásárolni Everts mester legújabb DVD-jét. Jeremy McGrath tréning videóit alapul véve, a Stefan is megalkotta a maga oktató csomagját. Kiforrottabb látványvilággal vegyítve, egy igazán ütős kis anyag lett az első rész, amiben a mély homokban való motorozás alapjait sajátíthatjuk el.

Egy kis önpromó sosem árt

Nem véletlenül hívják őt „Homokembernek”. Nincs még egy olyan krosszos a világon, aki ennyire könnyeden tudná terelgetni a vadállat krosszgépeket mély homokban. Olyan híres belga homoktengerekben forgatták a videót, mint Lommel vagy Olmen. Extra lassú jelenetek, helikopteres felvételek, és számtalan hihetetlenebbnél hihetetlenebb kameraállás teszi lenyűgözővé a snitteket, a tízszeres világbajnok narrálásával pedig azt is megtudhatjuk, hogy mit, miért és hogyan érdemes csinálnunk egy krosszmotor nyergében.

Kukkantsatok bele a DVD el?zetesébe. Utána biztos elhatalmasodik rajtatok a "nekem is kell" érzés.

ugrás fel