EST. 2002

Super Enduro világbajnoki futam Budapesten

Magyar versenyzők részvételével rendeznek izgalmas Enduro VB futamot Budapesten. A versenyről bővebb információt az endurogp.hu oldalon találtok, jegyeket az eventim forgalmazza.

Helyszín

A rendezvény helyszínéül a Papp László Budapest SportAréna szolgál, mely Magyarország jelenleg legnagyobb sportarénája. A Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérről 30 perc alatt elérhető a helyszín, ahonnan további 15 percre található a belváros és Budapest főbb nevezetességei.

Rendezvény

A SuperEnduro a supercross és az enduro ötvözete. Az egyik ha nem a leglátványosabb műfaja a motoros teremsportoknak. Jellemzően nagy arénákban és rendezvény csarnokokban épített pályán zajlik a viadal ahol a cross és enduro versenyek akadályai egyaránt megtalálhatóak. A GP versenyeken világ legjobb pilótái mérik össze tudásukat és küzdenek egymással és a stopperrel egyaránt. Természetesen mindez egy hatalmas show keretein belül tálalva a nagyérdeműnek.
A pontos programtáblát ide kattintva töltheti le.

Jegyek

A jegyek az Eventim oldalán kaphatóak.

Gold kategória: 15.990 FtA legjobb helyek, extra szolgáltatással. A belépéskor a Gold jegy mellé jár egy ajándékcsomag a rendezvény hivatalos merchandise termékeivel ellátva, valamint extra belépés a Paddock területére a szünetekben.
Silver kategória: 9.990 FtKiváló rálátás az eseményekre.
Bronz kategória: 6.990 FtNormál ülőhely, kevésbé frekventált helyről.
Training jegy: 2.990 FtLimitált darabszámban kapható, 11.00 és 15.00 között megtekinthető a versenyzők edzése.

Rendező

RACE4U Promotion Kft.
6724. Szeged, Cserzy Mihály utca 35.
info@endurogp.hu
ugrás fel