EST. 2002

Super Ténérézz Észak Afrikáig egy jó ügy érdekében!


Öt Super Ténéré egy jó ügy érdekében Észak Afrika felé indul! A Riders for Health és a Yamaha egyesítették er?iket, hogy megszervezzék a Ride for Life túrát, melynek célja, hogy közlekedési eszközök és felszerelés biztosításával támogassa a Riders for Health egészségügyi munkásainak felbecsülhetetlen fontosságú munkáját Afrikában.

A Dakart megjárt veteránokból, újságírókból és öt kiválasztásra kerül? átlag motorosból álló csapat egy flottányi Super Ténérét fog eljuttatni Párizsból Lisszabon érintésével Marokkóba „lábon”, annak érdekében, hogy a Riders for Health munkatársai elérjék a leginkább elszigetelt közösségeket is Afrikában.

Az eszköz

A túra végén a Yamaha és partnerei ugyanis a Riders for Health szervezetnek ajándékozzák azt az öt darab Super Ténérét – és velük együtt annyi alapvet? alkatrészt, ami három év gondtalan m?ködést garantál afrikai körülmények között a motorok számára – amelyek közül az egyikkel, ha szerencsés vagy (és persze megfelelsz a követelményeknek), lehet hogy éppen Te fogsz lemotorozni Marokkóig. A túra Párizsból indul 2010. május 4-én, és Marakesh-ben ér véget május 17-én, ahol Yamaha átadja az öt darab Super Ténérét az alapítvány számára.

Az útvonal

A Riders for Health a motorokat Zambia keleti területén fogja használni, segítségükkel növelni fogják munkájuk hatékonyságát, biztosítva a HIV/AIDS, tuberkulózis, és más betegségek hatékony kisz?rését és kezelését. A motorok vérmintákat fognak szállítani, illetve a helyi, elszigetelt közösségek alapvet? egészségügyi ellátásában fognak részt vállalni.

Hogyan lehetek egyike az öt kiválasztásra kerül? motorosnak?

Látogass el a Yamaha Super Ténéré – Ride For Life weboldalára, és ha megfelelsz a feltételeknek (angol nyelvtudás, minimum öt éves motoros jogosítvány, némi terepmotoros tapasztalat és európai vagy izraeli állampolgárság), már csak a szerencsén és – ahogy az a Yamahánál lenni szokott -, kreativitásodon múlik, hogy téged választ-e ki a feladatra a yamahás zs?ri. A jelentkezési határid? április 14.

ugrás fel