EST. 2002

SUZUKI MOTOROKTÓL VOLT HANGOS A HUNGARORING

Nem kisebb célért gyűltek össze a Suzuki motorkerékpár tulajdonosok 2018 június 9-én, minthogy megdöntsenek egy korábbi Guinness világrekordot, akik pedig ott voltak igazán büszkék lehetnek, hiszen részvételükkel mindent megtettek a kitűzött cél érdekében. A 622 db Suzukival a márkatulajdonosok egy időben és egy helyen tették meg a Guinness rekord felállításához szükséges 3.2 kilométeres szakaszt, majd tovább a teljes pályakört. Az instruktorok határozott irányításait követve roppant fegyelmezetten lépett pályára az összes megjelent márkatulajdonos.

A napokban a szeszélyes időjárás volt a jellemző, és ez alól a mai nap sem volt kivétel. A reggeli óráktól kezdve a Hungaroringen remek motoros idő garantálta a program biztonságos lebonyolítását, de sajnos a rendezvénytől szinte látótávolságban hatalmas kiterjedésű esőfelhő zárta el az utat a motorosoktól. A létszám így nem volt elegendő az új rekord felállításához, de mégis példanélkülivé vált azáltal, hogy nemcsak pályatörténelmet írtunk a Hungaroring aszfaltcsíkján, de Veletek együtt az eddigi legnagyobb márkatalálkozót tudhatjuk magunkénak!

Fleischer Jefte a Magyar Suzuki Zrt. regionális motorkerékpár marketing menedzsere megköszönte az egybegyűlt motorosok részvételét és a támogató szervezetek munkáját: „Bízunk benne, hogy a célunkat sikerült elérni, miszerint jól érezték magukat a Suzuki motortulajdonosok az egész napos rendezvényen. Köszönjük azoknak, aki segítették az esemény előkészületeit és mindenkinek, aki a mai napon velünk volt, hogy ezzel még inkább elkezdődjön egy új „korszak”, amiben sokkal szorosabb kapcsolatot szeretnénk kiépíteni a Suzuki motoros klubokkal és minden egyéni Suzuki motorkerékpár tulajdonossal. Mindvégig bíztunk abban, hogy a közösség együttes megmozdulása révén siker koronázza az eseményt. A rekordot most nem sikerült megdönteni, de előfordulhat, hogy később egy másik alkalommal majd közös erővel újból megpróbáljuk.”

Az eseményre a már jól ismert Suzuki Motofest programjait újra elhoztuk a márkatulajdonosok számára, hiszen elkötelezetten valljuk, hogy az életmódunk és egyben élményeink alapja a biztonságos és tudás alapú közlekedés. A teljes napot kitöltő motoros programoknak a Hungaroring versenypálya adott otthont, ahol a rekordkísérlet mellett folyamatosan zajlottak a Pályamotoros és a Vezetéstechnikai tréningek, valamint a további betétprogramok is remek szórakozást nyújtottak a résztvevők számára.

A rajongók legnagyobb örömére kiállításra került Andrea Iannone MotoGP SUZUKI GSX-RR versenymotorja is, így testközelből csodálhatta meg mindenki a Team Suzuki Ecstar versenytechnikáját.

A programok már kora reggeltől indultak, hogy újra birtokba vegyék a pályát a márkatulajdonosok, és az egymást követő menetekben kiemelt figyelemmel indultak a kezdő és a haladó csoportok, valamint a Suzuki kluboknak kedvezve számukra indultak a szabad menetek a Hungaroring aszfaltcsíkján. Eközben folyamatosan zajlottak a Hungaroring Motoros Akadémia valamint a Rendőrmotoros vezetéstechnikai programok, így bízunk benne, hogy a szándékunk, miszerint folyamatosan, egyre nagyobb magabiztossággal térhessenek vissza az utakra a motorosok, valóra tudjuk váltani.

Ismét csak köszönjük Nektek és örömmel tölt el minket, hogy a hazai Suzuki motorkerékpáros közösség részeként együtt hoztuk létre ezt az összefogást, melyre mindnyájan büszkék lehetünk!”

ugrás fel