EST. 2002

SW-Motech Blaze

Az SW-Motech német gyártó cég egy könnyű, és ergonomikus megoldást kínál a sport, és sport-túra motorosok számára. Az erős, 1680D szövésű, ballisztikus szövetből készült oldaltáska pár, a középen átívelő, tépőzáras rögzítésen felül egy kifejezetten az adott motorhoz tervezett tartókonzollal rögzíthető. A Blaze Szett specialitása továbbá abban rejlik, hogy egy könnyed mozdulattal eltávolítható a táska, és a tartószerkezet is, így amennyiben nem „túraparipaként” használjuk kedvencünket, villámgyorsasággal nyeri vissza sportos alakját.

Az SW-Motech ugyanebből a strapabíró 1680D ballisztikus szövetből kínál hátsótáskákat, melyek erősített falakkal, és jól átgondolt rögzítési pontokkal kombinálva, a legjobb tartást biztosítják, még kifejezetten sportos körülmények között is. A Quick-Lock tankgyűrűs tanktáskákat is remekül kombinálhatjuk velük, hiszen ezek is ugyanebből az anyagból készülnek és a külső megjelenésük is harmonizál a többi termékkel.

Érdemes szétnézni az SW-Motech további kiegészítői között is, hiszen számos termékük van még ezeken felül is, melyek segítségünkre lehetnek a kalandozásaink folyamán (tükörszélesítő, kormányemelő, oldaltámasz szélesítő, …) További infó: hpmotor.hu

HP Motor – Motorosbolt

Az SW-Motech termékeket keresd a hivatalos magyarországi importőrnél:

HP Motor – Bemutatóterem és Szerviz

1141 Budapest, Fogarasi út 195.

info@hpmotor.hu
hpmotor.hu
+36-30-453-0446
+36-30-594-2342

ugrás fel