EST. 2002

SW-Motech kiegészítők Kawasaki Z400 modellhez a HP Motorban

A Kawasaki sikeres naked motorjához széles körben kínál kiegészítőket az SW-Motech.

 

A kínálat részét képezi többek között: Tankgyűrűs Tanktáskák, Hátsó táskák (ION S/M/L , URBAN ABS), Típus specifikus oldalkeret, URBAN ABS oldaltáska szett, SysBag 15/15 táskarendszer, Oldaltámasz szélesítő, Bukócső, Első Tengelyvédő bukógombák, Motorblokk Védő, Fémbetétes Kézvédő, Speciális telefon és GSP tartó szettek stb.

Blaze nyereg táska

Az ülés fölé széles Velcro® hevederrel kapcsolódik, összeköti a két táskát, ezért stabilabb. Oldalt masszív fémcső garantálja a tökéletes pozicíót. Cipzáros külső zsebbel és praktikus megoldásokkal hamar a Te kedvenced lesz. A fényvisszaverő borítás javítja a láthatóságot sötétben. Az egész táska könnyű a motorhoz jól illik. Méretei: 14–21 l / 14 x 30 x 44 cm / 1200 g / zsák

SW-Motech bukocső Kawasaki Z400-hoz 

A lehető legjobb védelmet nyújtja egy baleset vagy borulás esetén. Masszív, 22 és 27 milliméter átmérőjű csövek garantálják a maximális védelmet. A bukócsövet kifejezetten a Kawasaki Z400 modellhez fejlesztették, a motor vázának meglévő rögzítési pontjaira lehet felszerelni. Igény esetén a nálunk vásárolt kiegészítőket műhelyünkben felszereljük neked! További SW-Motech kiegészítők más modellekhez is szép számmal találhatók az üzletünkben. Nálunk, a HP Motorban a Te motorod is felöltöztetjük, keress minket bátran!

Az SW-MOTECH termékeket keresd a hivatalos magyarországi importőrnél:

HP Motor – Bemutatóterem és Szerviz

1141 Budapest, Fogarasi út 195.

info@hpmotor.hu
hpmotor.hu
+36-30-453-0446
+36-30-594-2342

ugrás fel