EST. 2002

SW-Motech táskák KTM modellekhez

Az első a KTM 790 Duke ami különleges kihívást jelent, mert a felülvezetett kipufogórendszer komoly károkat okozhat a táskákban. A gyártó ezért egy különleges megoldáshoz folyamodott és egyedi konzolt épített a típusnak.

A konzol segítségével többféle gyártó és típus doboza vagy táskája rögzíthető könnyedén fel a motor hátuljára. A karcsú Street-Rack kifejezetten sportos utcai motorokhoz lett kifejlesztve, a rendkívül nagy érintkezési felületnek köszönhetően stabilan szállíthatunk nagyobb táskákat is.

Anyaga: alumínium
Szín: fekete, porszórt

A doboz tartalmaz egy darab Sreet Rack konzolt, szerelési anyagok és szerelési útmutatót.

A másik modell a 690 Duke, ami a közkedvelt Urban ABS oldaltáska rendszerhez kapott konzolokat és dobozokat. A szett tartalmazza a teljes konzolrendszert a hozzá tartozó szerelési anyagokat és útmutatót, illetve 2db Urban ABS oldaltáskát, vízálló belsőtáskát és 2 db zárat . A tárolók kapacitása darabonként 16,5 liter, a kényelem érdekében belül feszítőpántokat találunk, míg kívül fogantyúk segítik a könnyebb mozgatást.

A táskák strukturált felülete ellenáll a karcoknak és könnyen tisztítható. A dobozok tömege 2,8 kg. Az SLC hordozó melyre a táskákat rögzíthetjük stabil acélcsövekből épül fel, motorkerékpár specifikus ezért tökéletese illeszkedik az adott motor megjelenéséhez.

 

A termékekről bővebb infó és ár a forgalmazónál : HP-Motor

HP Motor – Motorosbolt

Az SW-MOTECH termékeket keresd a hivatalos magyarországi importőrnél:

HP Motor – Bemutatóterem és Szerviz

1141 Budapest, Fogarasi út 195.

info@hpmotor.hu
hpmotor.hu
+36-30-453-0446
+36-30-594-2342

ugrás fel