EST. 2002

Sztárok a Bercy SX-en

November 9. és 11. között rendezik meg Európa legnagyobb szabású szuperkrossz versenyét, aminek a Bercy sportcsarnok ad otthont. Az egykoron világbajnoki rangot visel? eseményen ugyan nem indul Ricky Carmichael, a legfrissebb információk szerint az él? szuperkrossz legenda, Jeremy McGrath viszont tiszteletét teszi, ahogy a Yamaha két sztárja, Chad Reed és Grant Langston is.

Vuillemin már a Makita Suzukival fog rajthoz állni

A hagyományoknak megfelel?en, három csoportba sorolták meghívott versenyz?ket. Az amerikai egységet McGrath, Josh Grant, Mike Brown, Andrew Short és Justin Bryton alkotja. A gallok csapatában Eric SORBY, Pierre-Alexandre RENET, Sébastien POURCEL, Nicolas AUBIN és David VUILLEMIN kapott helyet. A vegyes csoportban találkozhatunk Langston, Reed, Jeremy VAN HOREBEEK és Jean-Sébastien ROY nevével.

A három napos eseményen kiderül, hogy melyik nemzet és melyik motoros lesz Bercy idei királya. RC-vel mindenképpen impozánsabb lenne a névsor, de azért így sem lehet panasz az indulók kvalitására. Ez a Bercy ugyan már nem az, ami volt a kilencvenes évek elején (McGrath tudna róla mesélni), valamit talán sikerül majd átmenteniük a szervez?knek a régi kor hangulatából. Bercy SX november 9-11. Beszámoló a [motorinfo.hu]-n.

ugrás fel