EST. 2002

Születésnapi sisak szénszálból

A prémiumkategóriás bukósisakokat gyártó Schuberth idén ünnepli 90. születésnapját. A német cég egy igazán különleges sisakot mutatott be ebb?l az alkalomból, a korlátozott példányszámban készül? C3 Carbon 90-et. Amint a típuselnevezés is mutatja, az ünnepi modell szénszálas sisakhéjjal készül. A versenysportból származó, egzotikus anyag jellegzetes mintázata csak a héj átlátszó lakkal bevont részein válik láthatóvá: a homloknál lév? Schuberth feliratnál, a tarkórészen elhelyezett Schuberth logónál, a C3 és a Carbon Limited Edition feliratnál, valamint a sisak közepén végighúzódó három sötét csíknál.

Schuberth C3 Carbon 90

A C3 Carbon 90 megkapta a nemrég bemutatott C3 Pro modell Coolmax® szövetb?l és mikroszálas anyagokból készített, a korábbinál kevesebb varrással készül? bélését, amely kivételes kényelmet biztosít a leghosszabb túrák során is. A bélés részei természetesen kivehet?k és moshatók. A C3 Carbon 90-hez ajándékba adnak egy irídiumos (tükrös) plexit és egy Schuberth sisaktáskát is.

Schuberth C3 Carbon 90

A C3 Carbon 90 kizárólag M, L és XL méretben kapható a Schuberth sisakok hivatalos magyarországi forgalmazójánál, az EuroMotor Kft.-nél. A korlátozott példányszám miatt érdemes sietni, a magyar piacra mindegyik méretb?l csupán néhány darab érkezik. Az igényeket a Schuberth a rendelések sorrendjében elégíti ki. A C3 Carbon 90 ára 240.000,- Ft.

Schuberth C3 Carbon 90

 

 

 Forgalmazza az 

EuroMotor

1134 Budapest, Lehel u. 17/b-c 

Telefon: +36-1-877-4430

pult@euromotor.hu  

www.euromotor.hu

ugrás fel