EST. 2002

Talma az S-MAX-ra esküszik

Együttműködési megállapodást írt alá a tegnapi nap folyamán Talmácsi Gábor valamint a Ford Közép- és Kelet-Európai Kft. Az együttműködési szerződés a Ford az anyagi háttér biztosítása mellett egy S-MAX típusú gépkocsival támogatja Gábort a 2007-es évben, mely modell tavaly elnyerte az év autója címet.

Lelkes motorosként régebb óta figyelem Gábor sportpályafutását, s az elmúlt évek eredményei nagyon nagy hatással voltak rám” emelte ki Molnár Viktor, a Ford Közép- és Kelet-Európai Kft. 30 országért felelős regionális igazgatója. „ Mint a hazai autópiac egyik legjobb eredményeit elérő szereplőjeként úgy véltük, ha lehetőségeink ezt megengedik, támogatnunk kellene a magyar sport kiválóságait. Azért esett a választásunk Talmácsi Gáborra, mert hozzáállásával, töretlen győzni akarásával azokat az értékeket képviseli, ami – úgy véljük – bennünket is jellemez. Hiszünk abban, hogy Gáborban megvan minden, ami a jövő nagy bajnokává teheti, ezért öröm számunkra, hogy lehetővé vált ez az együttműködési szerződés aláírása” , tette hozzá Molnár Viktor.

„Megtisztelő számunkra, hogy a Ford Közép- és Kelet-Európai Kft. vezetése úgy döntött, támogatni szeretné Gábort a 2007-es versenyévadban” hangsúlyozta Stefano Favaro, Talmácsi Gábor menedzsere. „Biztosak  vagyunk abban, hogy az együttműködés egy olyan multinacionális céggel, mint a Ford, jelentős mértékben segítheti Gábort a kitűzött cél elérésében. Mindig nagy kihívás számomra, hogy olyan megállapodást kössünk multinacionális cégekkel, ami több, mint a két fél közötti egyszerű szerződéses feltételek betartása. Ez az együttműködés is túl mutat ezen, és maximálisan a kölcsönös előnyökön alapul.”

„Örülök annak, hogy a Ford megkeresett bennünket támogatási javaslatával”, mondta Talmácsi Gábor. „Őszintén megvallva a motorozás mellett másik kedvelt elfoglaltságom az autóvezetés, autóversenyzés, s a mostani együttműködés keretében lehetőségem nyílik arra, hogy a 2007-es európai Év Autójának választott S-MAX-szet vezessem. S talán nemcsak ez az egyetlen gyors Ford modell, aminek a volánja mögé ülhetek!

Ford sajtóanyag

ugrás fel