EST. 2002

A Tech3 szakít a Yamaha gyárral, helyette Rossi csapata érkezhet

A sikeres Tech3 csapat vezetője Hervé Poncharal nyilatkozott és egy másik gyár ajánlatáról beszélt és a Yamaha elhagyásáról.

2019-ben hatályba lépnek az új szabályok és a gyári csapatoknak már csak egy szatellit egységük lehet, sokáig, úgy nézet ki, hogy a Tech3 marad a Yamaha támogatását élvező csapat de ez most hirtelen felborulni látszik.

A dolgok eredői biztosan mélyebben gyökereznek mint egy sima szabályozás. A Tech3 kis csapat komoly célokkal és egy nagyon jó pilótával, aki minden áron gyári ülést szeretne. Tegyük hozzá meg is érdemli, jelenleg is a leggyorsabb hangvillás volt a teszten.

Zarco a Yamaha” fekete báránya”, agresszíven harcol minden versenyen és komoly eredményekkel zárta az évet. Már hónapok óta pletykálnak arról, hogy a nagy erőkkel érkező KTM a franciát szeretné pilótának. Most úgy tűnik megvették az egész csapatot, vagy legalábbis olyat ajánlottak a Tech3-nak amitől akár a bizonytalan teljesítményt is bevállalják a jövő évtől. Egy KTM szerződés a Tech3 esetében nem jelenti azt, hogy Zarco ne menne tovább és ülne fel egy gyári motorra.

A pletykák szerint a Yamaha a VR46 csapat felé néz amit Rossi és barátja képvisel. A csapat jövőre érkezhet meg a királykategóriába.

ugrás fel