EST. 2002

The Wild Side of Ducati, harmadik rész (videó)

A német kiegészít?gyártó klassz kis videókkal igyekszik kedvet csinálni az új Ducati Multistrada 1200 enduró tulajdonosoknak, hogy Touratech termékekkel szereljék fel motorjaikat.

Alig egy hét telt el egy hét a legutóbbi rész bemutatása óta, máris itt a harmadik. Ezúttal a Touratech teljes termékskálájával kistafírungozott Multistrada Enduro az Adria partján hasít végig, Horvátország, Montenegró és Albánia útjain.

Ducati Multistrada 1200 Enduro Touratech

A 2500 kilométeres túra egyben teszt is volt autópályákon, városokon, embert próbáló hegyi utakon, köveken és homokon át, hogy megmutassák, mit bírnak a Touratech termékek.

Ducati Multistrada 1200 Enduro Touratech

A nyeregben Herbert Schwartz ül, a Touratech vezérigazgatója személyesen, hogy els? kézb?l láthassa a tapasztalatokat. A Multistrada 1200 Enduróval volt alkalma megtenni a Németország-Bologna távolságot is oda-vissza egy fordulóban, aminek a végén megállapította, hogy a motor 1500 kilométer hosszan is kényelmes, a kétszer 15 kilóval kitömött oldaltáskák, a 12 kilós tanktáska és a 15 kilónyi cucc a plusz zsákban pedig nem is érz?dnek a motor kezelhet?ségében.

Jó hír: a tavasz közelebb van, mint gondolnánk!

ugrás fel