EST. 2002

Townley ismét kid?lt a sorból

Nincs szerencséje az új-zélandi Ben Townley-nak els? tengerentúli szezonjában. Mint arról már korábban beszámoltunk , a 2004-es MX2-es világbajnok idén szerz?dött át az amerikai bajnokságba ahhoz a Monster Energy/Pro Circuit Kawasaki csapathoz, ahol Ricky Carmichael is kezdte a pályafutását.

Townley a lehet? legjobb ajánlólevelekkel érkezett meg az USÁ-ba, karrierjét azonban mégse tudta elkezdeni egy sajnálatos, és hosszan gyógyuló térdsérülés miatt, amiért ki kellett hagynia a szuperkrossz idényt. Az AMA MX bajnokság els? négy fordulóját is csupán a partvonal mell?l figyelte, hogy a lehet? legjobb formába lendüljön a Red Bud-i futamra, ahol nem is vallott szégyent: az edzéseken a legjobb körid?vel megszerezte a pole pozíciót, majd a futam egy nyolcadik és egy harmadik helyezéssel hatodik lett az összesítésben.

Townley a hétvégén sorra kerül? Unadilla Park-i futamra edzett a Kawasaki tesztpályáján, ahol csúnyán a földhöz vágta magát, aminek az eredménye egy kulcscsont-törés, és vállsérülés lett. Townley már haza is repült Új-Zélandra, talán a hazai környezet segít a kudarcok feldolgozásában. A kiwik legjobbja idén már nem ül motorra.

-nn-

ugrás fel