EST. 2002

Triumph Adventure: Az angolok is beszállnak a buliba

Valami készül Hinckley-ben. Mit készül?! Már tesztelési fázisban van a Triumph háromhengeres kalandora, amivel kihívják a bajorok R1200GS-ét, a hangvillások Super Ténéréjét, a vörösök Multistradáját és Mattighofen szintén Adventure névre keresztelt kategóriatársát.

“Mekkora bizníííísz!” – gondolhatták a mérnökök a sziget reklám után szabadon, amikor fejest ugrottak az izomtúrázó projektbe. Mintha összefogtak volna a motorgyártók, hogy egy emberként taszítsák le a BMW-t az utóbbi 30 évben bitorolt trónról. A beetet? víruskampány már javában dübörög: saját honlap, facebook account, étvágyhozó videók. Ahogy azt kell. Utóbbiból 28 naponta új, egészen a novemberi premierig.

A lényegi információkról egyel?re er?sen hallgat a gyár. Amit eddig tudni lehet: a 675-ös háromnegres 800 köbcentisre felfúrt változata hajtja majd az Öhlins gátlókon rugózó modellt, amib?l készül egy full-aszfaltos, és egy off-road verzió is. Amíg nem jönnek a konkrétumok, addig élvezzétek az alábbi vírusfilmeket! Mondjuk ezekt?l sem leszünk okosabbak, de retinapettingnek megteszik.

Egy rövidebb…

…és egy hosszabb verzió.

ugrás fel