EST. 2002

Troy Bayliss áll rajthoz a Ducatival az idei els? WSBK futamon a sérült Davide Giugliano helyett

A háromszoros világbajnok Troy Bayliss helyettesíti a sérült Davide Giuglianót az idei els? WSBK futamon Phillip Islanden. Az olasz versenyz? az ausztrál teszteken olyan szerencsétlenül esett, hogy két csigolyája is megsérült, így az els? Superbike futamon nem tud részt venni.

Amire nem számítottunk, hogy a nagy öreg, Troy Bayliss ugrik be a helyére a hétvégén, pontosabban szabadkártyásként indul el a Ducati Panigaléval.

„Azzal kezdeném, hogy együtt érzek Davide-del, sajnálatos, hogy így indul számára a szezon. A vágy, hogy visszatérhessek a pályára, a hazai közönséghez és a Ducati rajongókhoz, folyamatosan bennem van, mióta utoljára rajthoz álltam. Ráadásul Phillip Island, az egyik kedvenc pályám a huszonötödik születésnapját ünnepli a Superbike Világbajnokságban, innen jött az ötlet, hogy szabadkártyával elinduljak, és ismét együtt dolgozzunk a Ducati Superbike mérnökeivel’ – mondta Bayliss.

„Tisztában vagyok vele, hogy nehéz hétvége lesz, részben azért, mert eltelt egy kis id?, amióta legutóbb Superbike motoron ültem, de jól ismerem a pályát, és nagyon bízom benne, hogy néhány kör után vissza fog térni minden. Igyekszem majd jól érezni magam, és természetesen megteszek mindent a jó eredményért, és hogy a néz?k jól mulassanak.’

Troy Bayliss Ducati Phillip Island 2015 WSBK

‘Ezt hova tegyem?’

Giuliano egyel?re három hónapos pihen?re kényszerül, hogy a következ? futamokon ki helyettesíti, egyel?re nem tudni.

Fotó: facebook.com/Troy.Bayliss.21

ugrás fel