EST. 2002

Túl szép, hogy igaz legyen

Egy galériányi lélegzetállítóan szép Yoshimura Suzuki GSX-R1000 K9 Endurance versenymotort mutatunk most meg nektek, de vigyázat, akik átverve érzi magukat a sci-fi filmek ?rlényei és mondjuk a férfimagazinok agyon fotosoppolt n?i által, azok számára a lenti képre kattintva megnyíló galéria nem tartogat túl sok érdekességet.

Ugyanis a fotók, amelyeken egy versenyre kész és tükörfényesre felpolírozott Suzuki endurance superbike-ot vélünk látni – azt a motort, ami megnyerte a 2009-es suzukai 8 órást, az idein pedig hatodik lett – valójában nem is ábrázolnak semmit, s?t, igazából nem is fotókról van szó.

Blue Moon Studio Yoshimura GSX-R1000 K9 Endurance render

Renderelt, számítógépes grafikák ezek, nem egy igazi motor, noha a különbség „csupán” annyi közöttük, hogy az egyik valódi, a másik meg nem. Lélegzetelállító a japán Blue Moon Studio aprólékossága és minden részletre kiterjed? figyelme, amivel megalkották a Yoshimura motor virtuális mását – minél többet nézegetjük a képeket, annál nagyobb tisztelttel gondolunk az alkotó programozókra és grafikusokra.

Blue Moon Studio Yoshimura GSX-R1000 K9 Endurance render

Blue Moon Studio Yoshimura GSX-R1000 K9 Endurance render

Még arra is odafigyeltek, hogy a motor jobb és bal oldalán különböz? szín?ek az eloxált alumínium alkatrészek, mint az els? és hátsó állványszemek, a leng?kar forgáspont-távtartója, vagy a kipufogók tartókonzoljai, de még a blokkdekli és vázvéd? idomok karbon textúrája, vagy a TiN bevonat? villák fénytörése is tökéletesre sikerült. Egy virtuális mesterm?.

ugrás fel