EST. 2002

TYPHOON Mellény

Sokoldalú és kényelmes viselet a nyári időszakra, ezt az új HEVIK terméket akkor is hordhatod, ha már „két lábbal a földön jársz”! A 8 nagy zseb és városi megjelenése bizonyítja, hogy tökéletesen elfér benne minden személyes holmi, miután leparkoltad a motorod.

A mellény egy olyan ruhadarab, ami nem hiányozhat egy motoros gardróbjából. Sosem megy ki a divatból praktikus és könnyű nyári viselete miatt, habár nem a motoros kabát helyettesítésére szolgál – nem is tudna, hiszen hiányoznak belőle a protektorok – de mindenképp középpontba kerül, amint elérted a célt. Ez igaz a HEVIK Typhoon mellényre is, ami nem utolsó sorban azért örvend ekkora közönségnek, mert kiegészítő ruhadarabként a motoros dzseki fölött is hordható.

A Typhoon mellény egy több zsebes, poliészter ruhadarab, egyszerre rendkívül ellenálló és lélegző. Valójában a széles, mikro-perforált hálós rész gondoskodik az elülső és oldalsó részeken arról, hogy a motorosnak megfelelő szellőzést nyújtson, amikor a városi meleg már-már elviselhetetlen.

A Typhoon mellény összesen 8 zsebbel rendelkezik a személyes holmik tárolására: 6 elől, amiből 2 cipzárral zárható, és másik két, belül részekre osztott zseb (az egyik oldalról, a középső gomb segítségével, míg a másik felülről érhető el). Rendelkezik belső zsebbel, valamint egy széles oldalsó zsebbel is.

Összefoglalva: a kezeid mindig szabadon lesznek!

Érdemes megemlíteni még azt, hogy az első két „füles” zsebe és az oldalsó zseb is vízálló.

A HEVIK high-tech természete itt nyilvánul meg a részletekben igazán: fényvisszaverő betétekkel lettek ellátva a zsebek fülei, valamint pattintós gombokkal a nyaki rész és a ruha szélesség-szabályzó szegélye is. A Typhoon S-4XL méretben, fekete színben érhető el.

Árakért és további információért forduljon HEVIK viszonteladójához:

EuroMotor Kft.

www.euromotor.hu

ugrás fel