EST. 2002

Új KAPPA kiegészítők KTM 790 Adventure (’19) és Adventure R (’19) motorhoz

KAPPA KR7710 top case tartó: a KAPPA Top Case tartókat extrém körülményekre tervezték: a hepehupás, kátyús utakon, de még az off-road terepen is határozottan és stabilan tartja a tároló dobozokat, így csomagjaid menet közben is a legnagyobb biztonságban lesznek!

KAPPA KLOR7710MK oldaldoboz tartó: a KAPPA oldaldoboz tartókat extrém körülményekre tervezték: a hepehupás, kátyús utakon, de még az off-road terepen is határozottan és stabilan tartja a tároló dobozokat, így csomagjaid menet közben is a legnagyobb biztonságban lesznek!

KAPPA BF45K tanklock rögzítő: rögzítő adapter, különböző típusú motorra szerelhető Tanklock táskák rögzítéséhez. A márkaspecifikus gyűrűt a betöltő nyílásra kell felszerelni a mellékelt csavarokkal, így a kompatibilis Tanklock táska akár másodpercek alatt felhelyezhető, kanyaroknál sem csúszkál, és ami a legfontosabb, nem karcolja össze a fényezést!

KAPPA KAF7710 Airstream szélterelő plexi: a KAPPA szélterelő plexijeivel nyugodt és kényelmes körülmények között motorozhatsz: a jobb légellenállás kevesebb szélzajt és turbulenciát eredményez, így elfelejtheted a remegő bukósisakokat és hangzavartól teli utazásokat!

KAPPA KN7710 motorvédő bukócső: jobb félni, mint megijedni! A KAPPA bukócsövek egy esetleges borulásnál megvédik a motorblokkot és az idomokat a karcolódásoktól és a töréstől, nem is beszélve a drága alkatrészekről. Találd meg a típusodhoz illőt és motorod a legnagyobb biztonságban lesz!

KAPPA ES7710K oldalsztender nagyobbító: specifikus alumínium és rozsdamentes acél támogatás az oldaltámasz megnagyobbításához, így a laza talajon is stabil marad a motor tartása, csökkentve ezzel a borulás és az ez által bekövetkezett károk esélyét.

A KTM 790 Adventure és Adventure R kiegészítők listája magában foglal még két szerelő kitet is: az RM7710KITK az RM02 sárvédő, az LS7710K pedig a KS310/322 fényszórók felszereléséhez nyújt segítséget.

ugrás fel