EST. 2002

Új Kappa Racer Range

A Kappa új táskarendszerének tagjait könnyen társíthatjuk bármilyen motorhoz, megfelelnek hosszabb utazásokhoz de a hétköznapokban is jó hasznukat vehetjük a városi forgalomban.

Hátizsák / RA315 / RA315BK

Egy ötletes táska mely hátizsák formát ölt de használhatjuk tanktáska ként is. A motorhoz rögzítéséhez, 4 mágnes vagy 4 állítható lekötő pontból is választhatunk. Az állítható lekötők segítségével a hátsó ülésen is kényelmesen rögzíthetjük csomagunkat.

A táska összetekerhető záró résszel rendelkezik ami ellenáll a víz bejutásának és modulárissá teszi a hasznos térfogatot. A rejtett vállpántokkal könnyen viselhetjük a mindennapokban vagy utazások alkalmával is.

Rengeteg zsebet és rekeszt találunk a külső részen, többek között egy átlátszót az okostelefonunk számára.

Oldaltáskák RA316 / RA316BK

Általánosan használható ( robogón is ), köszönhetően a kettős pánt rögzítésnek melyek tépőzárral vannak egymáshoz csatolva.

Az oldalakon és alul található hevederek, további csomagok lekötését és a táskák stabilitását szolgálják. A fogantyú megkönnyíti a szállítást , míg az okostelefonunk elöl találunk saját zsebet.

Táska RA317 / RA317BK

Kormányra, csomagtartóra vagy másik táskára rögzíthető a MOLLE rendszernek köszönhetően. Egy hatalmas belső zsebet találunk benne amiben hálóval szeparált részt helyezett el a gyártó.

A motorhoz való rögzítéshez hevederek és D-gyűrűk állnak rendelkezésre. Kisebb tárgyak, értékek őrzésére tökéletes útitárs lehet, a motorról leszállva pedig könnyen magunkkal vihetjük értékeinket.

A teljes rendszert megtaláljátok a forgalmazónál az Euromotor üzletében.

ugrás fel