EST. 2002

Új LSL fék és kuplung karok

A híres minőségi kiegészítőket gyártó német LSL cég bemutatta új fék és kuplungkarjait amik rendelhetőek a hazai forgalmazó X-Bike motorosboltnál!

A BOW és Ergonia névre keresztelt karok CNC maró segítségével készülnek ötvözött alumíniumból és 6 fokozatban állíthatóak. Mindkét típus teljesen új formával készül a még mindig rendelhető klasszik LSL karoknál (30,000.-Ft/db). Mindegyik kar egy speciális állítóval érkezik amivel könnyen kiválasztható a megfelelő távolság a kormánytól a 6  fokozatnak köszönhetően. A hosszú fékkar vége kikönnyítést kapott ami megakadályozza, hogy nagy sebességnél a  menetszél a fékkart a fékpumpának nyomja és egy esésnél ott fog eltörni így még biztonságban haza tudunk menni a motorral.

Az összes fék és kuplung kar elérhető szinte az összes japán, európai motorokhoz de még pár H-D modellhez is rendelhető.

Az LSL BOW névre keresztelt típus extrém könnyű (130g) és teljesen új, jobb és csapágyazott állító mechanizmust terveztek hozzá ami garantálja a pontos állítási lehetőséget. A kar és az állító 7 különböző színben rendelhető rövid és hosszú verzióban.

Az ára 34,000.-Ft/db

Az LSL Ergonia névre keresztelt típus is hasonlóan könnyű mint a BOW és ugyanazt a csapágyazott állító mechanizmust kapta de itt még a kar hossza is állítható! Ennek köszönhetően mindenki pontosan magára és a kezére tudja szabni a karokat.

7 színből lehet választani karnál, a csuszkánál és az állítónál is amivel mindenki egyedivé varázsolhatja a kezelő szerveket.

Az ára 38,000.Ft/db

X-BIKE motorosbolt

1161 Budapest, Csömöri u. 157.
Telefon: (1) 405-6653
info@x-bike.hu
www.x-bike.hu

ugrás fel