EST. 2002

Új Michelin City Extra – sokoldalú városi gumiabroncs

Az új Michelin City Extre abroncsok a robogók, segédmotorok és kis lökettérfogatú motorokhoz készülnek. A városi felhasználásra szánt abroncs a korábbi Michelin City Pro és Michelin City Grip Pro helyét veszi át.

Az új abroncs 10%-kal hosszabb élettartamot, és 24%-kal nagyobb tapadást biztosít nedves útburkolaton. A megnövelt méretválasztéknak köszönhetően nagyobb piaci lefedettséget szeretne elérni a francia gyártó. A magasabb teljesítmény az új adaptív futófelületnek köszönhető, melyet kifejezetten ehhez a gumiabroncshoz fejlesztettek ki. A City Pro és City Grip Pro futófelülete jobban ellenáll az idő és a kilométerek elhasználódásának.

Az új Michelin vízlamellák megtörik az út felületén felgyülemlett vízréteget, így csúszós felületeken is kiváló tapadás érhető el. A tapadás és a tartósság javítása mellett az új Michelin City Extra tartalmazza a Michelin Overlap technológiát, mely javítja az abroncsok defekttűrő képességét.

A Michelin City Extra elérhető méretei is bővültek, most már 10 hüvelykről 18 hüvelykre. A méretek országspecifikusan változhatnak, robogó és segédmotorok esetében. A választék elérheti a 28 különböző méretet.

A Michelin City Extra az idei év elejétől lesz elérhető.

Fotó: Michelin

ugrás fel