EST. 2002

Új Wunderlich DRYBAG táskacsalád

DRYBAG név alatt új táskacsaláddal bővült a prémium minőségű BMW kiegészítőket gyártó WUNDERLICH kínálata, amelynek minden darabját letisztult dizájn, látványos megjelenés, masszív felépítés jellemzi. A magyarországi forgalmazó, az EuroMotor most bevezető akció keretében 10% kedvezményt biztosít az augusztus 31-ig leadott rendelésekre és bemutató darabokkal várja az érdeklődőket a Lehel utcai üzletében.

A DRYBAG sorozat tagjai finom szövésű, belső oldalán TPU réteggel laminált CORDURA® 500-as anyagból készülnek. Minden varrást és illesztést forrasztással tesznek vízhatlanná, beleértve az ergonomikus formatervezés következtében könnyen kezelhető cipzárakat is, amik nemcsak a vizet, de a port is távol tartják a táskák belsejétől. A WUNDERLICH precizitására jellemző, hogy a tökéletes vízzárás érdekében mindezeken felül extra fedelekkel is ellátták a táskákat.

A DRYBAG családban számos BMW modellre való tanktáska, a gyári BMW és szinte minden márkafüggetlen gyártó felső és oldaldobozaira rögzíthető táskák és a folyadékhűtésű GS boxerekre való oldaltáskák is megtalálhatók. www.euromotor.hu

A DRYBAG táskák jellemzői:

Funkciók
Tökéletes társ a mindennapokban, de elég nagy hétvégi túrákhoz is
Új, letisztult forma, látványos dizájn
Vízhatlan, nagy szakítószilárdságú, kopásálló, tartós anyag
A napi használatra tökéletes, praktikus tárolóhelyek könnyű hozzáféréssel
Minden varrás és illesztés vízhatlan a műanyag forrasztásoknak köszönhetően
UV-álló anyag
A kisebb tárgyak rögzítésére szolgáló, a katonai Molle rendszerhez hasonló bújtatókkal a zárófedél tetején (kivéve az oldaltáskákon)
Porbiztos és vízálló cipzárak
Kényelmes fogantyú a kézben szállításhoz (kivéve az oldaltáskákon)
Jó fogású cipzárak a kezelést könnyítő formatervvel
Precíz illeszkedés, a formatartást biztosító betét
Tökéletes tartás és védelem a csomagok számára, nagy sebességnél sem deformálódik vagy csapkod
Cipzáras, hálós tároló a fedél belsejében (kivéve az oldaltáskákon)
Kis önsúly

Műszaki jellemzők
CORDURA® 500, vízhatlan, porbiztos, nagy szakítószilárdságú, kopásálló anyag poliuretán (TPU) erősítéssel. Műanyag forrasztással biztosított vízhatlan szigetelés minden varrásnál és illesztésnél
Szín: Fekete
5 év garancia

ugrás fel