EST. 2002

Újabb érv az YBR mellett: egy kis matek

Ezt csináljátok meg egy nagy motorral!

Itt a városban hihetetlenül megszerettem ezt a kis Yamahát, ha van nálam nagy motor, akkor is ezzel megyek ügyintézni a belvárosban.

Ezek a benzinárak engem nagyon zavarnak, nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én ezeket a költségeket szeretem a minimumon tartani. Erre pont alkalmas az YBR. Két személlyel is kényelmes közlekedési eszköz és úgy sem fogyaszt sokkal többet.

Ha csak heti 300 kilométert megyek a városban, ami egyáltalán nem sok. De ha ezt autóval tenném meg, sokkal rosszabbul járnék. Az enyém 9 litert fogyaszt, tehát 100 kilométerenként 6 litert spórolok. Azaz heti 18 liter ára marad meg. Ez forintban 5.400 Ft.

Ez egy hónapban 21.600. Egy szezonban mondjuk, lehet 6 hónapot motorozni, ez 129.600 Ft-ot jelent. Ezért kb. két-három év alatt behozza az árát egy autóval szemben, és akkor még az id?t, amit megspórol vele az ember nem is említem.

Szerintem érdemes elgondolkozni rajta, még akkor is, ha nem a legtrendibb kinézet? a kis Ibrahim. Bár elég retrós, ez meg most úgyis divat.

Benk? Zsolt

ugrás fel