EST. 2002

Újabb motoros bajban

A bukás estéjén egy 8 és félórás műtétet hajtottak végre a Kistokaj SE versenyzőjén, majd a közelmúltban egy másik operációt is elvégeztek a szakemberek a kétgyermekes családapán a Kenézy Gyula kórházban.

– A legutóbbi, gerincstabilizáló műtét, melyet Molnár Levente főorvos hajtott végre – az első operációhoz hasonlóan – sikeres volt, így a debreceni orvosi stáb a tőle telhető lehető legtöbbet megtette Molnár Ariel felépülése érdekében. A versenyző általános állapota sokat javult az utóbbi napokban, ezért a Kenézy Gyula kórház részlegvezető főorvosa, Petri Attila már tárgyalt az Országos Rehabilitációs Intézet illetékesével arra vonatkozóan, hogy a jövő héten átszállítják Arielt Budapestre.

A motoros jelenleg is gyógytornázik, és szerencsére erős a gyógyulási vágy benne, mindent elkövet azért, hogy javuljon az állapota. Ariel abban a rehabilitációs fázisban van, amikor még nem adható ki végleges szakvélemény, de mind az orvosok, mind a családtagok nagyon reménykednek a versenyző felépülésében – fogalmazott Szentgyörgyi János, a kórház sajtóreferense.

Molnár Ariel külön kérése volt, hogy szeretné megköszönni a Kenézy-kórház valamennyi orvosának és ápolójának a segítséget, illetve a szurkolóknak, akik kifejezték jókívánságukat irányába. Külföldi példákat követve elérhetővé vált egy számlaszám, ahol bárki anyagi segítséget nyújthat a súlyosan sérült Molnár Arielnek, illetve családjának.
 
A számlaszám: Volksbank – 14100378-94163849-01000001.

Forrás. www.speedway.hu

ugrás fel